Hollandse vleeswaren

Bij 't Keesheukske in Roermond, Limburg, kunt u terecht voor o.a. de volgende Hollandse vleeswaren:
Staat het product van uw voorkeur er niet bij? Neem dan contact met ons op (klik hier)!

abdijbroodjegandaham

Een ware delicatesse deze pastei met Gandaham.

ArdennerSnijworst

Snijworst c.q. Cervelaat is verkrijgbaar in diverse gewichten en wordt traditioneel bereid uit varkensvlees waaraan specifieke ingrediënten zijn toegevoegd. Deze licht gerookte en gedroogde worst wordt zowel als broodbeleg en als snack gegeten.

breydelham

“Hesp in den oven” zo klinkt het in 1931. Een feestelijk gerecht waarbij een gezouten hesp in een kookpot onder deksel in de broodoven langzaam werd gegaard. In de jaren ’60 inspireerden slagers zich op deze traditie om gepekelde hespen met kruiden in warme luchtovens te bakken.

Lees meer...

berliner

Geselecteerd vers vlees, de beste levers, en prima natuurkruiden vormen de basis voor VAN DONGEN's ambachtelijke worstspecialiteiten. Iedere door VAN DONGEN gefabriceerde worst staat daarom borg voor onvervalste, ouderwetse worstmakerskwaliteit.
VAN DONGEN's worstspecialiteiten: voor iedereen die de pure worstsmaak uit "de goeie oude tijd" wil ontdekken!!

Lees meer...

ardennerham

In Montenau, het kleine dorpje, in het hartje van de Oost-Belgische Hoge Ardennen, ligt de bakermat van onze originele Ardense ham.Naar aloude traditie zorgt men daar met vakkennis en ambachtelijke zorgvuldigheid voor een constante hoge kwaliteit.

Lees meer...

Ardenner-Boterhamworst

Een smakelijke Boterhamworst met een fijne kruidige nasmaak. Stevig maar zeker niet hard van beet. Een boterhamworst waarmee je iets lekkers op je boterham hebt.

 

 

’t Keesheukske Roermond

Officieel Leonidas verkooppunt 

Geen afbeeldingen

De Winkel

Adres: Joep Nicolasstraat 1
  6041 JZ Roermond
Tel: 0475 - 331093
E-mail: info@keesheukske.nl
   
KVK: 12096863
BTW: 1582.79.657.B01