Afdrukken

poster-Confiture-JamDanny De Winter groeide op in een familie van tuinders. Als kind had hij al een eigen moestuintje. De liefde voor groenten en fruit kreeg vorm in zijn groenten-zaak die hij, samen met zijn vrouw Katrien, in Brugge. Daar begon Danny met zijn eigen productie van heerlijke confituren. Door het grote succes hiervan groeide het aanbod al snel uit tot meer dan 100 soorten.

AMBACHTELIJKE CONFITUREN UIT VLAANDEREN
Danny heeft van zijn passie zijn hoofdactiviteit gemaakt. Brugge werd ingeruild voor een ruimere locatie op het platteland: ‘Het Landhuys’ in Ruddervoorde.
In deze gerenoveerde oude hoeve bereidt Danny zijn ambachtelijke confituren. Rond 'het Landhuys' is een druivenserre, moes- en kruidentuin aanwezig alsook een boomgaard met meer dan 70 oude fruitbomen.
Zo bevindt kweek en productie zich op één plaats.

Ondertussen zijn de confituren van 'Jam Jam'  ver buiten Brugge gekend. Ook op landelijke tuinbeurzen kan je al van ver de stand herkennen aan de gekleurde potten. Door deze artisanale bereiding, volgens eigen recept, waarbij Danny slechts 20% suiker op 1 kg fruit gebruikt en het gebruik van verse vruchten volgens het seizoen, hebben deze confituren een enorm succes.

Je proeft het verschil. 

 

 DSC 2233