Een rotsvast geschenk!

Munsterkei

Roermondse geschiedenis

Munsterkei

Tijdens de renovatie van het Munsterplein in Roermond zijn deze stukken graniet waar heel wat voeten over geen zijn gegaan gered.

Incl. geschenkdoos en certificaat van echtheid.

€ 12.95 per stuk

BESTELLEN

Als geschenk of voor uzelf

De lekkerste jam voor boterham, yoghurt, pannekoeken en taart ! Niet alleen lekker voor uzelf maar ook een leuk cadeau om te geven!
Bestel hier uw confiture
Ambachtelijke confiture

Jam Jam van het Landhuys

Danny De Winter groeide op in een familie van tuinders. Als kind had hij al een eigen moestuintje. De liefde voor groenten en fruit kreeg vorm in zijn AGF zaak die hij in Brugge opende met zijn vrouw Katrien. Daar begon Danny al met een eigen productie van heerlijke confituren. Dit kende een zodanig succes dat het aanbod al snel uitgroeide tot meer dan 100 soorten.

Danny heeft van zijn passie dan ook zijn hoofdactiviteit gemaakt. Brugge werd ingeruild voor een ruimere locatie op het platteland. Het Landhuys in Ruddervoorde beschikt dan ook over een professionele grootkeuken voor het vervaardigen van zijn handgemaakte confituren.

Ook is er rond 'het Landhuys' een druivenserre, een moestuin en kruidentuin aanwezig net zoals een boomgaard met meer dan 70 oude fruitbomen. Zo bevindt kweek en productie zich op één plaats.

Ondertussen zijn de confituren van 'Jam Jam'  ver buiten Brugge gekend.

Juist door de handmatige bereiding, volgens eigen recept, waarbij Danny slechts 20% suiker gebruikt op 1 kg fruit en het maximaal gebruik van verse vruchten volgens seizoen, spreekt dit de mensen enorm aan en proeven ze het verschil. Jam Jam overheerlijke confituur van het Landhuys!

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd