't Keesheukske durft zich gerust hét adres voor uw schapenkaas in Limburg te noemen! Wij verkopen een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste binnen- & buitenlandse schapenkazen.

Schapenkaas is gezond en heeft een milde, pittige smaak, is uitermate geschikt voor mensen met een koemelk-allergie. Bovendien heeft schapenkaas een zeer hoge voedingswaarde en is tegelijkertijd licht verteerbaar. Schapenkaas bevat veel eiwit en opvallend veel belangrijke vitamines (o.a. A - B en C) en mineralen, onverzadigde vetzuren, vitamine B13, waarvan wordt verondersteld dat het een beschermende werking heeft voor bloedvaten en organen en een zeer gunstige uitwerking heeft op de maag- en darmflora. Daarnaast vertraagt het ouderdomsverschijnselen.

100% natuurlijke Hollandse schapenkaas

Op ecologische schapenboerderij de Zeekraal op Terschelling maakt men biologische schapenkazen die ontzettend lekker zijn van 100% schapenmelk en zonder toevoeging van kleur- geur- of smaakstoffen. Hierdoor zijn de smaak en kwaliteit altijd optimaal.

schapenkaas

Deze schapenkaas is een eerlijk natuurproduct dat subtiel van smaak verandert in de loop van het seizoen. Naarmate de kaas rijpt wordt de zachte smaak voller en zoeter. Redenen genoeg voor ons als kaasspeciaalzaak om o.a. de volgende kazen in ons assortiment op te nemen:

Schapenkaas Jong (mild en romig), Schapenkaas Belegen (lekker romig en licht pittig), Schapenkaas met fenegriek; met een walnootachtige smaak

Buitenlandse Schapenkazen in ons assortiment:

Spaanse Manchego, meerdere soorten Toscaanse, Italiaanse pecorino's (naturel, met truffel) en natuurlijk ook de wereldberoemde Roquefort Pappillon, Pecorino Romano en Feta.

Leonidas Bonbons

 

Uw Leonidas-vestiging
in Roermond
Lees meer...

De Winkel

Adres: Joep Nicolasstraat 1
  6041 JZ Roermond
Tel: 0475 - 331093
E-mail: info@keesheukske.nl
   
KVK: 12096863
BTW ID: N001827676855