De lekkerste van Nederland

van de Pindakaas
winkel

Zonder toevoegingen, zonder palmolie.

Hieronder een selectie van een aantal soorten pindakaas van de Pindakaaswinkel.

In onze winkel hebben we alle smaken staan.

Zoet maar gezond

Dadel Kaneel

De Dadel Kaneel pindakaas is een zoet maar gezond potje! Dadels zijn erg handig om te gebruiken als zoetmiddel. Je kunt er alle kanten mee op, ook in de pindakaas! In dit potje zitten namelijk stukjes dadel. Met een vleugje kaneel is het helemaal een knaller combinatie! Die maakt het lekker kruidig. Als je eenmaal aan dit potje begint wil je niet meer stoppen..

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Dadel / Kokosolie / Kaneel / Zout
 • Allergeen : Pinda
BESTELLEN
Je dagelijkse portie caffeïne

Koffie Zeezout

Deze Koffie Zeezout pindakaas is perfect om je dag mee te beginnen! Een broodje pindakaas met een bakkie koffie is natuurlijk heerlijk. Nu heb je alleen dit potje nodig! Deze uitgesproken smaak bevat alles om goed op te starten in de ochtend. Een energierijk potje dus!

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Koffie / Kokosolie / Zeezout
 • Allergeen : Pinda
BESTELLEN
Met extra plantaardige eiwitten

Sport

Deze Sport pindakaas is speciaal voor de sporters onder ons! Dit potje bevat plantaardige proteïnen van Personal Protein Hierdoor zit er meer dan 30 gram eiwit in per 100 gram. De smaak is hetzelfde als onze Naturel pindakaas maar er zijn grove stukjes pinda aan toegevoegd. Lekker crunchy dus!

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Personal protein( ERWTEN
 • eiwit) / Kokosolie / Zout
 • Allergenen : Pinda / Peulvruchten
BESTELLEN

Voor de gezondheid van mens en natuur

De basis van deze pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Palmolie komt onze potjes niet in ! Er is geen extra suiker of zout toegevoegd aan onze pindakaas, dit maakt het een super gezonde snack en goede vleesvervanger.
De allemansvriend

Karamel Zeezout

De Karamel Zeezout pindakaas is de topper van al onze smaken! De combinatie van stukjes karamel, zeezout en onze authentieke pindakaas maakt dat deze smaak een regelrechte hit is. Het is een echte allemansvriend! Met deze populaire smaak zit je altijd goed.

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Karamel / Kokosolie / Zeezout
 • Allergenen : Pinda / Lactose
BESTELLEN
Pittig potje

Chilipeper Citroengras

De Chilipeper Citroengras pindakaas is een echte smaaksensatie! Proevers zijn vaak erg verrast door deze smaak. Welke start met het frisse van citroengras, vervolgens komt de pinda door en het eindigt in een pittig spektakel. Maar wees gewaarschuwd… voor veel mensen is deze smaak behoorlijk scherp! Chilipeper Citroengras is een van de hardlopers: het is de favoriet van velen. Ben jij een Pindabaas met lef? Dan mag je deze smaak niet overslaan!

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Chilipeper / Kokosolie / Citroengras / zout
 • Allergeen : Pinda
BESTELLEN
Simpelweg lekker

Naturel

De Naturel pindakaas is de basis van al onze smaken. Daarom is hij simpelweg lekker! De enige ingrediënten die wij hiervoor gebruiken zijn pinda’s en kokosolie. Het is dan ook normaal dat zich na tijdje een laagje olie vormt. Even goed doorroeren en genieten maar!

€6.95 per pot.

 • Pinda's / Kokosolie / Zout
 • Allergeen : Pinda
BESTELLEN
Pindakaaswinkel en 'Pinda(kaas)baas 't Keesheukske een exclusieve combinatie in Roermond.

Een andere smaak pindakaas voor u?

Hebben wij uw favoriete smaak pindakaas niet hierbij staan? Mail ons dan want in de winkel hebben we nog veel meer varianten!
Contact opnemen

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd