Meer dan 100 soorten

Buitenlandse kazen

Queso, Käse, Fromage, Formaggio, Cheese, Kaas

Bij 't Keesheukske in Roermond, Limburg, kunt u terecht voor o.a. de volgende (en nog veel meer) buitenlandse kazen:

Affidelice

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Appenzeller

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

Blauwklaver

Nederland / Koemelk / Gepasteuriseerd

Blu 61

Italië / Koemelk / Gepasteuriseerd

Blu Gins

Italië / Koemelk / Gepasteuriseerd

Brabants Blauw

Nederland / Koemelk / Gepasteuriseerd

Camembert au calvados

Frankrijk / Koemelk / Gemicrofiltreerd

Camembert au lait cru

Frankrijk / Koemelk / Rauwmelks

Chaource

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Chimay Potaupre

België / Koemelk / Gepasteuriseerd

Colosso buffel

Nederland / Buffelmelk / Gepasteuriseerd

Comté

Frankrijk / Koemelk / Rauwmelks

Emmentaler

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

Epoisse

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Fiore

Nederland / Koemelk / Gepasteuriseerd

Gjetost

Noorwegen / Geitenmelk / Gepasteuriseerd

Gorgonzola dolce

Italië / Koemelk / Gepasteuriseerd

Grottenkaas Limburgse

Nederland / Koemelk / Gepasteuriseerd

Grana Padano

Italië / Koemelk / Gepasteuriseerd

Gruyère

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

La Fouriere / Lingon

Frankrijk / Geitenmelk / Gepasteuriseerd

La Tur

Italië / Koe- Geiten- en schapenmelk / Gepasteuriseerd

Le P'tit Baechler

Frankrijk / Schapenmelk / Gepasteuriseerd

Le Timanoix

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Livarot

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Manchego

Spanje / Schapenmelk / Gepasteuriseerd

Morbier

Frankrijk / Koemelk / Rauwmelks

Munster

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Occelli Testun al barolo

Italië / Koe- Geitenmelk / Gepasteuriseerd

Occelli in foglie di castagne

Italië / Koe- Geitenmelk / Gepasteuriseerd

Occelli Malto di Orzo

Italië / Koemelk / Gepasteuriseerd

Parmegiano Reggiano

Italië / Koemelk / Rauwmelks

Paulus Abdijbierkaas

Nederland / Koemelk / Gepasteuriseerd

Pecorino Moliterno al tartufo

Italië / Schapenmelk / Gepasteuriseerd

Pecorino Romano

Italië / Schapenmelk / Gepasteuriseerd

Pecorino Sardo

Italië / Schapenmelk / Gepasteuriseerd

Raclette

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

Rauwe van Steenberg

België / Koemelk / Rauwmelks

Reblochon

Frankrijk / Koemelk / Rauwmelks

Remedou

België / Koemelk / Gepasteuriseerd

Roombrie

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Roquefort

Frankrijk / Schapenmelk / Rauwmelks

Sainte Maure

Frankrijk / Geitenmelk / Rauwmelks

Saint Nectaire

Frankrijk / Koemelk / Gethermiseerd

Schlossberger Alt

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

Smokkelaar

België / Geitenmelk / Gepasteuriseerd

Saint Felicien

Frankrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Stilton Blue

Verenigd Koninkrijk / Koemelk / Gepasteuriseerd

Taleggio

Italië / Koemelk / Rauwmelks

Tete du Moine

Zwitserland / Koemelk / Rauwmelks

Tomme de Savoie

Frankrijk / Koemelk / Rauwmelks

Trappistenkaas Loo

België / Koemelk / Gepasteuriseerd

Wijnendale

België / Koemelk / Gepasteuriseerd

Borrel- / Kaasplateau nodig?

Graag verzorgen wij ook uw borrel- kaasplateaus.
Mail ons voor meer info.

Contact opnemen
Uitgelicht:

Occelli in foglie di Castagne

Deze kaas van Occelli is een absolute topper. De Italiaan is er in geslaagd door de kaas te affineren met kastanjebladeren een oude kaas te maken die na 18 tot 24 maanden rijpen smelt in je mond. Éen van onze persoonlijke aanbevelingen!
  • Italië
  • Gepasteuriseerde Koemelk 49.3% en geitenmelk 49.3% / zout / zuursel / stremsel en gewikkeld in kastanjebladeren
  • Allergenen: (Koe/Geiten)melk
Uitgelicht:

Oudwijker Colosso buffel

Een geweldige blauwschimmelkaas gemaakt van de waterbuffels uit Asten/Heusden. Wat mij betreft de top onder de blauwaderkazen !
  • Nederland
  • Gepasteuriseerde buffelmelk / zout / zuursel / rijpingsculturen / stremsel
  • Allergenen : Melk Lactose
Een greep uit onze buitenlandse kazen

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd